Pomerančová Bloody Maria


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 1 porce
  • Začátečník

Když dáte tequillu místo vodky, z Bloody Mary se stane Bloody Maria. Drink získá nový švih i díky pomerančovému džusu a z těžkopádné klasiky se stane osvěžující pití. Pokud se vám podaří sehnat i krvavé pomeranče, dostojíte jménu do puntíku.

Suroviny

  • Limetka 2 plátky
  • Pomerančová šťáva 3 lžíce
  • Tequilla 4 cl
  • Pepř mletý černý na ozdobu
  • Hrubá sůl na ozdobu
  • Rajčatová šťáva Otma Gurmán 2 lžíce
  • Tabasco dle chuti

Postup

  • 1

    Okraj sklenice potřete šťávou z limety a obalte v soli. Sklenici naplňte ledem a odměřte do ní pomerančovou šťávu nebo džus, rajčatovou šťávu a tequillu. Přidejte ostrou omáčku a všechno promíchejte. Nad sklenicí jednou otočte mlýnkem na pepř, ozdobte plátkem limety a rovnou podávejte.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace