Povidloví šneci


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Švestková povidla slazená Hamé 1 dle chuti
  • Tvaroh měkký 1 dle chuti
  • Listové těsto 1 ks

Postup

  • 1

    Listové těsto necháme rozmrznout, poté vyválíme na tenkou placku, tu namažeme povidly, poté tvarohem (necukrujeme, povidla jsou dost sladká), zatočíme do válečku a nakrájíme na kolečka (cca 1,5 cm vysoká). Nakrájená kolečka klademe na pečící papír, pečeme v předehřáté troubě na cca 170 stupňů 25 minut. Není třeba potírat rozšlehaným žloutkem. Je to velmi jednoduché a téměř bezpracné, jde o šneky na sladko, varianta známých šneků na slano (se šunkou, sýrem, kečupem apod.) Dobrou chuť.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace