Pražmy ve sladkokyselé cibuli


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Pražma 600 g
  • Olej rostlinný dle potřeby
  • Bílé víno 200 ml
  • Bobkový list 6 Lístků
  • Kukuřice mražená sladká 50 g
  • Kopr 1 svazek
  • Sůl dle potřeby
  • Rozinky 50 g
  • Cibule 2 ks
  • Černý pepř celý 6 kuliček
  • Ocet vinný 250 ml
  • Piniové oříšky 50 g

Postup

  • 1

    Filety z pražmy očistíme a osolíme. V pánvi rozehřejeme olej a filety na něm z obou stran opečeme. Pak je necháme okapat na papírovém ubrousku.

  • 2

    Rozinky dáme do misky, zalijeme vínem a necháme nabobtnat. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké měsíčky. Do pánve nalijeme čerstvý olej, rozehřejeme ho a cibuli na něm necháme zesklovatět. Přidáme bobkové listy a pepř Avokádo, propláchnutou kukuřici, piniová jádra a rozinky s vínem. Přilijeme ocet a cibuli podusíme doměkka.

  • 3

    Kopr opláchneme, osušíme a pokrájíme nahrubo.

  • 4

    Do mísy vrstvíme střídavě filety a cibulovou směs. Vše prokládáme koprem. Mísu zakryjeme a ryby necháme v chladničce asi 24 hodin odležet. Podáváme s čerstvým pečivem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace