Prelátské řízky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Máslo 100 g
  • Vepřová panenka 800 g
  • Řezy ze sardelek 10
  • Strouhanka 4 lžíce
  • Pepř mletý černý

Postup

  • 1

    Máslo utřeme s usekanými sardelkami do hladké hmoty. Přidáme 4 lžíce strouhanky a společně promícháme

  • 2

    Panenku očistíme a nakrájíme na silnější plátky. Maso naklepeme, jen lehce ho osolíme (sardelky jsou slané) a opepříme.

  • 3

    V pánvi rozehřejeme máslo a plátky opečeme zprudka z obou stran. Na opečené maso rovnoměrně rozložíme sardelovou žmolenku. Troubu nastavíme na funkci grilování a maso dáme zapéct na 2-3 minuty dozlatova. Zapečené panenky podáváme s vařeným bramborem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace