Ratatouille s treskou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 40 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Lilek 1 ks
  • Paprika žlutá 2 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Máslo 50 g
  • Parmská šunka 8 plátků
  • Cuketa 1 ks
  • Rajče 2 ks
  • Olej olivový 10 lžic
  • Tymián 4 snítky
  • Aljašská treska 4 porce
  • Šalvěj 8 Lístků

Postup

  • 1

    Rajčata rozkrojíme na čtvrtky, vykrojíme měkké středy se semínky a tvrdou dužinu nakrájíme na kostičky. Očištěný lilek, cukety a papriky bez semeníku nakrájíme na stejně velké kostky.

  • 2

    Cibuli nakrájíme nadrobno. Na 2 lžících oleje necháme zesklovatět cibuli, pak k ní přidáme nakrájená rajčata. Krátce společně orestujeme a přendáme do mísy.

  • 3

    Na části oleje orestujeme lilek a přendáme ho do mísy k rajčatům. Orestujeme cuketu a přidáme k zelenině v míse. Poté osmahneme papriku s lístečky tymiánu. Všechnu zeleninu promícháme a dochutíme solí a pepřem.

  • 4

    Porce ryby osolíme a opepříme. Položíme na ně lístky šalvěje a každý zabalíme do dvou plátků sušené šunky. V pánvi zahřejeme zbylý olej s máslem a rybu na něm opečeme z obou stran. Podáváme s ratatouille.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace