Restované gnocchi s krevetami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Gnocchi chlazené 500 g
  • Cibule 1 ks
  • Fazolky mražené 250 g
  • Krevety mražené předvařené 300 g
  • Zeleninový vývar 200 ml
  • Citronová šťáva dle chuti
  • Sůl dle potřeby
  • Česnek 2 stroužky
  • Kukuřice mražená sladká 150 g
  • Olej olivový dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti

Postup

  • 1

    Gnocchi vsypeme do osolené vody a asi 2 minuty je povaříme. Scedíme je a necháme okapat.

  • 2

    Cibuli s česnekem oloupeme a nakrájíme nadrobno. Mraženou zeleninu a krevety necháme rozmrazit. Propláchneme je vlažnou vodou a necháme okapat.

  • 3

    Na pánvi rozehřejeme olej a necháme na něm zesklovatět cibuli a česnek. Pak přidáme krevety a orestujeme je. Vmícháme zeleninu. Vše podlijeme vývarem a jen velmi krátce podusíme.

  • 4

    Do pánve přisypeme gnocchi a prohřejeme je. Směs dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace