Roláda jako vánek s jahůdkovým jamem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 200 g
  • Cukr krupice 200 g
  • Vejce 6 ks
  • Smetana na šlehání 2 ks
  • Ztužovač šlehačky 2 ks
  • Prášek do pečiva 1 lžička
  • Cukr vanilkový 2 ks
  • Jahodový džem 1 dle chuti
  • Tvaroh měkký 500 g

Postup

  • 1

    Z bílků vyšleháme tuhý sníh,přidáme žloutky a cukr.Nakonec zašleháme mouku a přidáme prášek do pečiva.

    Směs rovnoměrně rozprostřeme na pečící papír, který můžeme potřít lehce olejem.Upečeme,ve vyhřáte troubě tak 8-10 minut při 170 st.necháme minutku vydýchnout a srolujeme i s papírem,necháme vychladnout.Sundáme papír-opatrně,natřeme jahodovým jamem Hamé a šlehačkou ušlehanou se ztužovačem a vanilkovými cukry a přimícháme tvarohy, potřeme i povrch rolády.Opatrně stočíme, dozdobíme podle příležitosti a necháme vychladit a krájíme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace