Rybí špíz s dipem quacamole


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 1 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Aljašská treska 200 g
  • Sůl dle potřeby
  • Avokádo 0.5 ks
  • Rozmarýn snítka
  • Slávky jedlé 100 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Limetka 1 ks
  • Olej olivový 1 lžíce

Postup

  • 1

    Tresku nakrájíme na kousky a napícháme je střídavě s mušlemi na dvě špejle. Osolíme je a opepříme.

  • 2

    Z rozpůleného avokáda vyloupneme pecku a lžíci vydlabeme dužinu ze slupky. V misce ji rozetřeme s limetkovou šťávou, špetkou soli a pepře.

  • 3

    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme čerstvý rozmarýn a špízky opečeme z každé strany asi 4 minuty. Podáváme s avokádovým dipem quacamole.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace