Rychlé rohlíčky bez kynutí


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 350 g
  • Cukr krupice 2 lžíce
  • Máslo 150 g
  • Vejce 1 ks
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Mléko 100 ml
  • Švestková povidla slazená Hamé 1 hrnek

Postup

  • 1

    uvedený ingrediencí si připravíme těsto. Vše dobře vypracujeme, aby se těsto nelepilo.

    Těsto rozdělíme na čtyři díly a každý díl vyválíme na placku. Placku rozdělíme na malé trojúhelníčky. Nakonec dáme povidla a srolujeme do rohlíčku. Rychlé rohlíčky pořádně upevníme, aby nám povidla nevytekla.

    Rohlíčky dáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do vyhřáté trouby.

    Upečené rychlé rohlíčky bez kynutí posypeme cukrem a můžeme se pustit s chutí do nich.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace