Rychlé zeleninové rolky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Mrkev 2
  • Okurka 1
  • Koriandr 8 snítek
  • Mořská řasa 8 plátků
  • Cuketa 1
  • Čínské zelí 100 g
  • Polníček 60 g
  • Rýžový papír 8 plátků

Postup

  • 1

    Mrkev, cuketu, okurku a čínské zelí očistíme a vše pokrájíme na slabé nudličky. Koriandr a polníček omyjeme a necháme okapat.

  • 2

    Plátek mořské řasy položíme na bambusovou podložku nebo utěrku. Na okraj dáme část zeleninových nudliček, lístky koriandru a polníček a zavineme do rolky. Stejným způsobem vytvoříme dalších sedm rolek.

  • 3

    Rýžové papíry postupně namáčíme do studené vody dle návodu na obalu. Pak do nich zabalíme zeleninové rolky a podáváme je např. se sójovou omáčkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace