Rýžové nudle s krůtím masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 35 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Maso krůtí 450 g
  • Cuketa 1 ks
  • Chilli paprička 2 ks
  • Sójová omáčka Vasco da Gama dle chuti
  • Lístky koriandru na ozdobu
  • Mrkev 2 ks
  • Paprika červená 1 ks
  • Extra panenský olivový olej Vasco da Gama 4 lžíce
  • Rýžové nudle 250 g

Postup

  • 1

    Krůtí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Mrkev oloupeme, nakrájíme podélně na plátky a šikmo je překrájíme. Cuketu i papriku očistíme a nakrájíme na kousky. Chilli papričky zbavíme semínek a nasekáme nadrobno.

  • 2

    V hluboké pánvi rozpálíme olej a připravené maso se zeleninou na něm rychle orestujeme. Pak vše ochutíme sójovou omáčkou.

  • 3

    V hrnci přivedeme k varu 1000 ml vody, vložíme do ní rýžové nudle, odstavíme a přiklopené necháme 2-3 minuty dojít. Pak nudle scedíme, rozdělíme je do misek a doplníme krůtí směsí. Na talíři pokrm ozdobíme čerstvým koriandrem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace