Rýžové nudle s pikantní masovou směsí


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 45 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 1 ks
  • Paprika žlutá 1 ks
  • Olej rostlinný 50 ml
  • Rajčata drcená 100 g
  • Rýžové nudle 200 g
  • Hráškové lusky 50 g
  • Česnek 2 stroužky
  • Chilli paprička 1 ks
  • Maso hovězí mleté 200 g
  • Zeleninový vývar 200 ml
  • Čínské zelí pak-choi 1 ks

Postup

  • 1

    Cibuli i česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Papriku i chilli papričku zbavíme semínek a nakrájíme. V pánvi zahřejeme olej, vsypeme nakrájenou cibuli a česnek a restujeme, dokud nezesklovatí. Pak přidáme rozdrobené mleté maso a 10 minut společně restujeme. Nakonec přidáme nakrájenou papriku, chilli papričku, drcená rajčata a vývar a zakryté dusíme asi 15 minut.

  • 2

    Do hrnce s vroucí osolenou vodou vložíme rýžové nudle, hned sejmeme z plotýnky a necháme v horké vodě 5 minut. Pak scedíme. Do pánve k masu přidáme listy drobného čínského zelí pak-choi a krátce společně podusíme. Na talíře rozdělíme nudle, přidáme masovou omáčku a ozdobíme hráškovými výhonky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace