Salát s tuňákem a fazolkami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Zelené fazolky 200 g
  • Sůl dle potřeby
  • Fazole červené sterilované 1 plechovka
  • Cherry rajčátka 250 g
  • Med 1.5 lžičky
  • Citronová šťáva dle chuti
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Červená cibule 1 ks
  • Fazole sterilované v bílém nálevu 1 plechovka
  • Polníček 4 hrsti
  • Tuňák sendvičový ve vlastní šťávě Hamé 2 konzervy
  • Hořčice plnotučná 1 lžíce
  • Sezam 1 lžička
  • Olej olivový 3 lžíce

Postup

  • 1

    Fazolové lusky očistíme a krátce povaříme v osolené vodě. Scedíme je, zchladíme studenou vodou a necháme okapat.

  • 2

    Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné měsíčky. Fazole vyklopíme do sítka a necháme okapat. Rajčátka očistíme a rozkrojíme. Polníček opláchneme a vytřepeme z něj vodu.

  • 3

    Fazolky, cibuli, fazole, rajčátka a polníček vložíme do mísy a zlehka promícháme. Salát rozdělíme na talíře a doplníme kousky okapaného tuňáka.

  • 4

    Horčici v mističce rozmícháme s medem, olivovým olejem a sezamem. Dresink dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Porce salátu jím zakapeme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace