Salát z cizrny, červené řepy a krůtího masa


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Sterilovaná cizrna 2 plechovky
  • Rajče 6 lžic
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Sůl dle potřeby
  • Krůtí prsa 600 g
  • Červená řepa 1 sklenička
  • Ruccola 2 hrsti
  • Olej olivový dle potřeby
  • Olej rostlinný dle potřeby

Postup

  • 1

    Cizrnu scedíme, propláchneme studenou vodou a v cedníku necháme okapat. Stejně necháme okapat i červenou řepu.

  • 2

    Cizrnu nasypeme do mísy, přidáme nasekaná rajčata, sůl, pepř a olivový olej. Vše promícháme. Pak přidáme okapanou řepu a nakonec rukolu.

  • 3

    Krůtí prsa omyjeme, osušíme a rozkrájíme na menší plátky, které rozklepeme, osolíme a opepříme. Pak je na oleji v pánvi z obou stran opečeme.

  • 4

    Cizrnový salát rozdělíme do misek a doplníme plátky masa. Ihned servírujeme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace