Salát z vařeného hovězího s křenem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Maso hovězí 300 g
  • Paprika zelená 150 g
  • Rajčatová passata 1 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Paprika červená 150 g
  • Křen strouhaný dle chuti
  • Sůl dle potřeby

Postup

  • 1

    Kvalitní hovězí maso si uvaříme předem doměkka. Vychladlé nakrájíme na drobné nudličky. Omytou papriku na slabé proužky a oloupané, jádřince zbavené jablko na menší plátky.

  • 2

    Všechny tyto suroviny smícháme, spojíme passatou a podle chuti přidáme křen i ostatní ingredience.

  • 3

    Řádně promícháme a necháme v chladu proležet, aby se chutě spojily. Podáváme s krajíčkem celozrnného chleba.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace