Salsa roja


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Rajče 400 g
  • Česnek 1 stroužek
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Cibule 1 ks
  • Olej rostlinný 2 lžíce
  • Ocet vinný bílý 1 lžíce

Postup

  • 1

    Rajčata, cibuli a česnek nasekáme nadrobno a smícháme s olejem a octem. Dochutíme solí a pepřem. Salsu necháme odležet, než ji podáváme např. k plněné tortille.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace