Salsa z pečených paprik


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Paprika červená 3 ks
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Sůl dle potřeby
  • Bazalka 10 lístků
  • Ocet vinný 0.5 lžíce
  • Česnek 1 stroužek
  • Pepř mletý černý dle chuti

Postup

  • 1

    Papriky opečeme ze všech stran na grilu, až se na nich začnou tvořit tmavé puchýřky. Vložíme je do igelitového sáčku, necháme chvilku zapařit a pak oloupeme. Nakrájíme je na kostičky a smícháme s octem, olejem, podrceným stroužkem česneku, solí a pepřem. Nakonec přidáme natrhané lístky bazalky.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace