Šlehačková buchta


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 300 g
  • Cukr krystal 250 g
  • Vejce 4 ks
  • Smetana ke šlehání 2 ks
  • Ovoce 1 dle chuti
  • Prášek do pečiva 1 ks
  • Mléko 500 ml
  • Džem 1 dle potřeby
  • Vanilkový puding 1 ks

Postup

  • 1

    Z cukru, vejce, mouky, prášku do pečiva a 1 smetany uděláme těsto, které dáme péct. Vychladlé těsto pokud jde rozřízneme na půl a potřeme marmeládou, pokud nelze potřeme buchtu zvrchu. Uděláme si pudink, který potom na trochu zchládlou buchtu nalijeme a do něj naskládáme čerstvé ovoce. Nahoru si můžeme ještě ušlehat smetanu ke šlehání.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace