Slůňátka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Bílek 1 ks
  • Listové těsto 1 ks
  • Malinový džem 1 dle potřeby
  • Meruňky 2 ks
  • Extra Jam rybízový Hamé 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    Připravíme si plech, který si vyložíme pečícím papírem. Listové těsto vyválíme na cca 4 mm tenký plát a pomocí vykrajovátek vykrojíme požadovaný tvar - v tomto případě slůňátka. Tyto poklademe na připravený plech potřeme bílkem a poté doprostřed každého slůňátka dáme trochu Hamé EXTRA JAMU malinu a červený rybíz, poté přiměřeně poklademe tence nakrájenými plátky meruněk a vložíme do předem vyhřáté trouby. Pečeme cca 15 min. při 200 stupních dle typu trouby. Před servírováním dle chuti dozdobíme např. jemně posypeme cukrem atd.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace