Smažená játra s paprikami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Vepřová játra 500 g
  • Paprika červená 1
  • Pórek 1
  • Česnek 3 stroužky
  • Pomerančová šťáva 2 lžíce
  • Sůl
  • Kůra z 1 pomeranče
  • Olej slunečnicový 3 lžíce
  • Paprika žlutá 1
  • Chilli paprička 1
  • Čínské zelí 0.5 hlávka
  • Oregano 1 lžička
  • Pepř mletý černý

Postup

  • 1

    Játra očistíme a nakrájíme na nudličky. Ve velké pánvi rozpálíme olej, na kterém osmahneme nakrájená játra.

  • 2

    Osmahnutá játra vyndáme z pánve a odložíme je stranou. Do pánve vložíme nakrájené papriky a pórek a najemno nasekanou chilli papričku. Zeleninu orestujeme a přidáme k ní nakrájený česnek, na nudličky nakrájené zelí a vše důkladně promícháme.

  • 3

    Do pánve vrátíme osmahnutá játra, přidáme pomerančovou kůru a šťávu. Dochutíme oreganem, solí a pepřem. Ještě krátce orestujeme a podáváme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace