Smažená rýže se zeleninou a uzeným tofu


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Rýže neloupaná 300 g
  • Cibule 1 ks
  • Petržel 1 ks
  • Tofu 200 g
  • Citronová šťáva dle potřeby
  • Mořská sůl dle potřeby
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Paprika červená 1 ks
  • Olej olivový 3 lžíce
  • Pepř mletý černý dle potřeby

Postup

  • 1

    Rýži dobře propláchneme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Scedíme ji a na sítku necháme okapat.

  • 2

    Rýži dobře propláchneme a v osolené vodě uvaříme doměkka. Scedíme ji a na sítku necháme okapat.

  • 3

    Ve velké pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibuli a bílou část cibulek. Přidáme petržel, papriku a tofu. Vše zvolna smažíme, dokud zelenina nezměkne.

  • 4

    Směs osolíme a vmícháme do ní rýži. Vše společně orestujeme a dochutíme pepřem citronovou šťávou. Pánev odstavíme. Rýži rozdělíme na talíře a posypeme cibulovou natí.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace