Smažené kotlety s lehkým bramborovým salátem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Brambory 800 g
  • Hrášek sterilovaný 100 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Olej rostlinný dle potřeby
  • Strouhanka 100 g
  • Olej olivový 2 lžíce
  • Červená cibule 2 ks
  • Pažitka na ozdobu
  • Sůl dle potřeby
  • Vejce 1 ks
  • Vepřová kotleta 4 ks

Postup

  • 1

    Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Pak je oloupeme, nakrájíme na kolečka a vložíme do misky. Přidáme na osminky nakrájenou oloupanou červenou cibulku a okapaný sterilovaný hrášek. Osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem.

  • 2

    Očištěné kotletky lehce naklepneme, osolíme, opepříme a obalíme v rozšlehaném vajíčku a strouhance.

  • 3

    Na rozpáleném oleji usmažíme dozlatova. Smažené kotlety odkládáme na papírovou utěrku, abych se odsál přebytečný tuk. Podáváme s bramborovým salátem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace