Špagety s italskou klobáskou a sýrem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Špagety 400 g
  • Cibule 1 ks
  • Olej olivový 3 lžíce
  • Cherry rajčátka 250 g
  • Drcený černý pepř dle potřeby
  • Sůl dle potřeby
  • Česnek 4 stroužky
  • Kvalitní italská klobása 2 ks
  • Bazalka hrst
  • Strouhaný parmazán 50 g

Postup

  • 1

    Špagety vložíme do hrnce s osolenou vroucí vodou a uvaříme je na skus. Scedíme je a necháme okapat. Trochu vody ze špaget si ponecháme stranou.

  • 2

    Klobásky nakrájíme na kolečka. Cibuli s česnekem oloupeme a nasekáme nadrobno. V pánvi rozehřejeme olivový olej a necháme na něm zesklovatět cibuli s česnekem. Přidáme nakrájenou klobásu a orestujeme ji.

  • 3

    Cherry rajčátka opláchneme a překrojíme napůl. Přidáme je do pánve a necháme mírně změknout. Pak vmícháme těstoviny a bazalku. Vše podlijeme troškou vody z těstovin, podle chuti osolíme a opepříme a společně vše ještě chvíli prohřejeme. Parmazán nastrouháme a jednotlivé porce jím posypeme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace