Špecle se slaninou a hráškem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

Těsto

  • Anglická slanina 150 g
  • Fazolky sterilované 150 g
  • Pepř mletý černý dle chuti

 

  • Hrášek sterilovaný 150 g
  • Sůl dle potřeby

Náplň

  • Špecle 400 g

 

Postup

  • 1

    Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky nebo na proužky, nasypeme ji na rozpálenou pánev a opékáme tak dlouho, až se mírně rozškvaří a pustí tuk.

  • 2

    Hrášek a fazolky vyklopíme do cedníku a necháme okapat nálev. Pak je společně se špeclemi přidáme do pánve a vše společně orestujeme.

  • 3

    Prohřátou směs v pánvi podle chuti osolíme a opepříme. Ihned podáváme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace