Špenátové bramboráčky s tvarohovým dipem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 50 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Brambory moučné 800 g
  • Vejce 2 ks
  • Mouka hladká 4 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Tvaroh měkký 500 g
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Česnek 3 stroužky
  • Špenát mražený 250 g
  • Sůl dle potřeby
  • Olej rostlinný na smažení
  • Ředkvičky 1 svazek

Postup

  • 1

    Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo do mísy. Stroužky česneku také oloupeme a prolisujeme k bramborám.

  • 2

    Do mísy přidáme vejce, rozmražený špenát (ze kterého jsme vymačkali přebytečnou tekutinu a který jsme nasekali na menší kousky), mouku, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme.

  • 3

    Na pánvi rozehřejeme olej a z připravené hmoty na něm upečeme malé bramboráčky, z obou stran dozlatova.

  • 4

    Tvaroh vyklopíme do misky. Ředkvičky s cibulkami očistíme a nasekáme najemno. Zeleninu vmícháme do tvarohu. Dip dochutíme solí a pepřem.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace