Srdiečka


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 210 g
  • Žloutek 3 ks
  • Citronová kůra 1 dle chuti
  • Ztužený pokrmový tuk 140 g
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Jahodový džem 1 dle potřeby
  • Cukr moučka 70 g

Postup

  • 1

    Z uvedených prísad vypracujeme cesto. Dobre vyváľkame a necháme ho asi 1hodinu v chladničke, vykrajujeme srdiečka

    Dáme do rúry piecť. Upečené srdiečka zlepujeme HAMe džemom a posypeme praškovým cukrom.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace