Srnčí nudličky se zeleninou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 45 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Srnčí kýta 600 g
  • Pepř drcený červený dle chuti
  • Cibule 2 ks
  • Sterilované žampiony 100 g
  • Masový vývar 200 ml
  • Sůl dle potřeby
  • Olej rostlinný 3 lžíce
  • nakládaná zelenina 300 g
  • Kečup 4 lžíce
  • Sójová omáčka Vasco da Gama 2 lžíce

Postup

  • 1

    Srnčí maso důkladně očistíme, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Osolíme je a okořeníme pepřem.

  • 2

    V pánvi rozpálíme olej a maso na něm zprudka opečeme. Pak přidáme nakrájenou cibuli a vše společně orestujeme.

  • 3

    Sladkokyselou sterilovanou zeleninu a žampiony necháme okapat a přidáme k masu. Přilijeme kečup a vývar. Přiklopíme pokličkou a dusíme asi 20-25 minut. Nakonec dochutíme solí, drceným pepřem a sójovou omáčkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace