Strašidelný dip


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Připravujete strašidelnou oslavu nebo si chcete jenom vystřelit z návštěvy a překvapit je nečekaným pohoštěním? Potom je tento recept pro vás jako stvořený a můžete se pustit do vaření.

Suroviny

  • Fazole tomato Otma Gurmán 1 ks
  • Sýr Lučina 60 g
  • Sýr čedar dle chuti
  • Chilli koření dle chuti
  • Salsa rajčatová nepálivá 1 ks
  • Tortilla 3 ks
  • Olivy černé dle chuti
  • Chalapeňos dle chuti

Postup

  • 1

    Fazole i s omáčkou dejte do hrnce. Přidejte rajčatovou salsu s lučinou a prohřejte – nemělo by projít varem. Stáhněte z plotny a rozmačkejte šťouchadlem na brambory. Přendejte do misky, posypte přísadami podle chuti a podávejte.

  • 2

    Chipsy ve tvaru kostí vykrájejte z měkkých pšeničných tortill a nasucho krátce opečte v troubě.

  • 3

    TIP! Rajčatovou salsu můžete koupit hotovou nebo si ji snadno doma připravíte čerstvou. Stačí nadrobno nakrájet nebo pomlít oloupaná rajčata a přidat nasekanou cibulku.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace