Sušenky z ovesných vloček


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 30 g
  • Ovesné vločky 40 g
  • Třtinový cukr 80 g
  • Sůl špetka
  • Med 40 g
  • Smetana ke šlehání 20 ml
  • Mandlové plátky na ozdobu
  • Mandlová mouka 40 g
  • Kypřící prášek 0.25 lžička
  • Mletá skořice 0.25 lžička
  • Máslo 70 g
  • Extra Jam Meruňka Hamé Sweet 1 lžíce
  • Vanilkový extrakt několik kapek

Postup

  • 1

    >>Extra džem meruňka 340g HAMÉ koupíte na oficiálním e-shopu Hamé<<

    V misce si smícháme hladkou mouku, mandlovou mouku, ovesné vločky, prášek do pečiva, třtinový cukr, skořici a sůl.

  • 2

    V druhé misce si rozpustíme máslo, do kterého přidáme med, Extra Jam Hamé, smetanu a několik kapek vanilkového extraktu.

  • 3

    Tekutou směs přidáme do misky s moukou a důkladně promícháme.

  • 4

    Pomocí lžičky tvarujeme hrudky, mezi kterými necháváme dostatek místa. Sušenky ozdobíme mandlovými plátky.

  • 5

    Pečeme na 180 stupňů 7 - 8 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace