Švestkový koláč


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 40 g
  • Sůl 1 špetka
  • Máslo 100 g
  • Vejce 1 ks
  • Švestková povidla slazená Hamé 1 dle chuti
  • Mouka polohrubá 500 g
  • Cukr krupice 1 dle chuti
  • Mléko 350 ml
  • Švestky 1 dle chuti

Postup

  • 1

    Zaděláme klasické kynuté těsto, necháme kynout.

    Těsto rozdělíme na 2 plechy, potřeme Hamé povidly na to naskládáme švestky a na závěr posypeme drobenkou.Okraje potřeme vajíčkem.Dáme péct.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace