švestkový štrůdl


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 13 lžic
  • Cukr moučka 1 dle chuti
  • Jogurt bílý 250 ml
  • Hera 1 ks
  • Švestková povidla slazená Hamé 1 dle chuti

Postup

  • 1

    Na vále smícháme mouky, heru a jogurt rukama. Dost se to ze začátku lepí. Rozdělíme na 2 díly. Z každého dílu vyválíme placku, dáme na ní švestková povidla od hame, posypeme cukrem, dle chuti. Zabalíme a pomažeme rozšlehaným vejcem. Upečeme. Je to rychlé a dobré.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace