Svieži jablkovy kolač


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Jedlá soda 1 lžička
  • Olej rostlinný 200 ml
  • Vejce 4 ks
  • Jablka nastrouhaná 600 g
  • Čokoláda na vaření 200 g
  • Mouka hrubá 400 g
  • Cukr krystal 400 g
  • Jahodový džem 1 dle chuti
  • Ztužený pokrmový tuk 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    S bielkov si vytrepeme sneh, do toho dame kryštalovy cukor, žltka, olej a muku nakoniec jablka. Jablka neodšťavujeme.

    Po upečeny natrieme cely kolač jahodovym džemom a polejeme čokoladovou polevou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace