Tacos s trhaným masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 10 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Trhané maso Hamé (BBQ) 380 g
  • Červené zelí 3 hrsti
  • Avokádo 1 ks
  • Koriandr 3 hrsti
  • Tortilla 8 ks
  • Rajčata 3 hrsti
  • Smetana zakysaná 1 lžíce
  • Limetka 1 ks

Postup

  • 1

    Podle návodu na obale připravte Hamé Trhané maso BBQ. Nechte vychladnout.

  • 2

    Troubu rozehřejte na 180 °C. Tortilly potřete z jedné strany rostlinným olejem a naolejovanou stranou nahoru ohněte do tvaru U přes pečicí rošt. Pečte 7-10 minut do zkřehnutí.

  • 3

    Do opečených tortill vyskládejte trhané maso, zelí, avokádo, rajčata, pokapejte šťávou z masa a zakysanou smetanou, ozdobte koriandrem a pokapejte limetkovou šťávou.


Nahrávám