Telecí pivní guláš


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Cibule 3 ks
  • Přední telecí maso 600 ks
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Drůbeží vývar na podlití
  • Chléb 1 plátek
  • Česnek 2 ks
  • Sádlo 3 lžíce
  • Kmín 2 lžičky
  • Rajský protlak 2 lžíce
  • Světlé pivo 300 ml

Postup

  • 1

    Cibule a česnek oloupeme. Cibule pokrájíme nadrobno, česnek prolisujeme. Telecí maso očistíme a nakrájíme na kostky.

  • 2

    kastrolu rozehřejeme sádlo a cibuli na něm orestujeme do zlatohněda. Přidáme telecí maso. Poprášíme ho kmínem a osmahneme.

  • 3

    Když se maso na povrchu zatáhne, osolíme ho a opepříme. Vmícháme rajský protlak. Maso podlijeme pivem, přiklopíme a necháme dusit doměkka. Dle potřeby přiléváme vývar. 4. Když je maso měkké, zahustíme guláš chlebem a dochutíme česnekem, případně dosolíme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace