Teplý zeleninový salát


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 45 minut
  • 2 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Červená řepa 1 ks
  • Mrkev 2 ks
  • Olej řepkový 2 lžíce
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Vlašské ořechy 1 lžíce
  • Brambory 4 ks
  • Česnek 6 stroužků
  • Sůl dle potřeby
  • Citronová šťáva 1 lžíce
  • Petrželka na ozdobu

Postup

  • 1

    Řepu oloupeme, brambory omyjeme a mrkev očistíme. Vše nakrájíme na stejně velké kousky a rozložíme do pekáčku. Přidáme oloupaný česnek, pokapeme lžící oleje, osolíme a opepříme.

  • 2

    Zeleninu v pekáčku vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C a pečeme 30 minut.

  • 3

    Citronovou šťávu smícháme se lžící oleje a špetkou soli. Vlijeme na upečenou zeleninu, promícháme, posypeme ořechy a pokrájenou petrželkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace