Těstovinová omeleta s párečky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 25 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Těstoviny krátké 200 g
  • Vejce 5 ks
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Párek dětský 250 g
  • Sůl dle potřeby
  • Mléko 50 ml
  • Olej rostlinný 3 lžíce
  • Mražená zelenina 350 g

Postup

  • 1

    Těstoviny uvaříme v osolené vodě na skus. Scedíme je a necháme okapat. Vejce rozšleháme s mlékem. Osolíme je a opepříme.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme olej a osmahneme na něm na kolečka nakrájené párky. Přidáme těstoviny a polovinu rozmrazené zeleninu. Vše prohřejeme.

  • 3

    Do pánvi vlijeme vejce. Omeletu zvolna pečeme, dokud vejce nezačnou tuhnout. Pak přisypeme zbylou zeleninu. Pánev přiklopíme a omeletu necháme dojít.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace