Těstovinový salát s krůtím masem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 50 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Krůtí prsa 300 g
  • Olej olivový 50 ml
  • Mletá paprika sladká 1 lžička
  • Sušená rajčata 100 g
  • Ruccola 100 g
  • Citronová šťáva z jednoho kusu
  • Sůl dle potřeby
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Těstoviny 300 g
  • Cibule 1 ks
  • Bazalka na ozdobu
  • Kapary 40 g

Postup

  • 1

    Krůtí prsa očistíme, osolíme, opepříme a posypeme mletou paprikou. Vložíme je do zapékací mísy a pečeme ve vyhřáté troubě při 200 °C asi 20 minut. Pak maso natrháme vidličkou na menší kousky.

  • 2

    Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Scedíme je a propláchneme studenou vodou. Přendáme je do mísy. Přidáme k nim kousky krůtího masa, sušená rajčata, omytou rukolu a lístky bazalky. Nakonec do salátu přidáme oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka. Vše lehce promícháme.

  • 3

    V jiné misce připravíme dresink. Promícháme olivový olej se šťávou z citronu, kapary, solí a pepřem. Těstoviny s masem a zeleninou přelijeme dresinkem a promícháme.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace