Třepaný dort


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 150 g
  • Kompot mandarinkový 2 ks
  • Cukr moučka 150 g
  • Vanilkový puding 2 ks
  • Vejce 3 ks
  • Džem 1 ks
  • Smetana ke šlehání 3 ks

Postup

  • 1

    Upečeme si piškotový korpus: vyšleháme sníh ze tří bílků, přidáme cukr, poté žloutky a nakonec vmícháme polohrubou mouku.

    Do nádoby, kterou můžeme dobře uzavřít,nalijeme dvě smetany na šlehání, dva mandarinkové kompoty i se šťávou a nasypeme dva pudingy Creme Olé. Pak jen třeseme s nádobou se směsí. Jak dlouho je třeba třást, pocítíme velmi rychle, protože tekutý obsah se změní na krémový a s tím se třese hůř. Takto připravenou dortovou náplň natřeme na korpus.

    Korpus ještě před natřením směsi potříme jakoukoliv marmeládou.

    Ozdobíme šlehačkou, vyrobenou klasickou metodou z třetí smetany.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace