Tuňáková pomazánka s kukuřicí


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Vejce 2 ks
  • Kukuřice sterilovaná 150 g
  • Paprika červená 1 ks
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Tuňák sendvičový ve vlastní šťávě Hamé 3 plechovky
  • Cibulka jarní 2 ks
  • Kečup dle potřeby

Postup

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo. Zchladíme je studenou vodou, oloupeme a nasekáme nadrobno nebo nastrouháme.

  • 2

    Tuňáka vyklopíme do sítka a necháme okapat nálev. Pak ho přendáme do misky. Kukuřici také necháme okapat od nálevu.

  • 3

    Jarní cibulky s paprikou očistíme a pokrájíme nadrobno. Společně s kukuřicí a vejci je přidáme do misky s tuňákem.

  • 4

    Vše dobře promícháme. Dle chuti přidáme kečup, sůl a pepř.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace