Tvarohové chrupinky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 120 g
  • Tvaroh 120 g
  • Strouhanka 50 g
  • Bílek 2 na obalení
  • Olej rostlinný na smažení
  • Sůl dle potřeby
  • Máslo 20 g
  • Žloutek 2 ks
  • Strouhanka na obalení

Postup

  • 1

    Do mísy dáme mouku, sůl, tvaroh, pokrájené máslo a strouhanku a vše promícháme. Přidáme žloutky a vypracujeme tuhé těsto.

  • 2

    Těsto rozválíme na válu na placku tlustou asi 1 cm. Tvořítkem vykrájíme kolečka. Namáčíme je do bílků a obalíme ve strouhance. Chrupinky smažíme dozlatova. Tip: Chrupinky se podávají ke zvěřině.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace