Tvarohové lasagne s ovocem


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 1 hodin 20 minut
  • 4 porce
  • Zkušený kuchař

Suroviny

  • Lasagne 300 g
  • Olej rostlinný dle potřeby
  • Tvaroh měkký 400 g
  • Cukr krupice 150 g
  • Jahody 100 g
  • Sůl dle potřeby
  • Vejce 3 ks
  • Cukr vanilkový 1 sáček
  • Blumy 100 g
  • Maliny 100 g

Postup

  • 1

    Plátky lasagní krátce povaříme v osolené vroucí vodě, vyjmeme je a potřeme olejem, aby se neslepily k sobě.

  • 2

    U vajec oddělíme žloutky od bílků. Tvaroh smícháme se žloutky, 1/2 cukru a vanilkovým cukrem. Bílky vyšleháme se zbylým cukrem na pevný sníh a vmícháme do tvarohu. Jahody, maliny i blumy očistíme a nakrájíme na kousky.

  • 3

    Na dno zapékací formy dáme 1/4 lasagní, potřeme 1/4 tvarohové náplně a poklademe jahodami. Na ně opět rozložíme lasagne, potřeme tvarohem a navrch dáme blumy. Na další vrstvu lasagni s tvarohem a malinami rozdělíme zbylé lasagne, které potřeme tvarohem.

  • 4

    Pečeme v předehřáté troubě při 170 °C asi 40 minut. Po upečení necháme krátce zchladnout a podáváme teplé.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace