Tvarůžky v pivním těstíčku


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 45 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

Těsto

  • Světlé pivo 300 ml
  • Mletá paprika sladká 1 lžička
  • Mouka hladká 120 g

 

  • Vejce 2 ks
  • Sůl dle potřeby

Nezařazené

  • Olomoucké tvarůžky 2 balení
  • Mouka hladká na obalení

 

  • Olej rostlinný na smažení

Postup

  • 1

    Nejprve připravíme těstíčko. Pivo smícháme s vejci, mletou paprikou a špetkou soli. Pak za stálého míchání pomalu přisypáváme mouku tak, aby vzniklo hustější těstíčko. Těstíčko necháme chvilku odpočinout.

  • 2

    Mezitím rozehřejeme na pánvi olej. Kolečka tvarůžků, nejdříve obalíme v hladké mouce a pak je namočíme do těstíčka. Vkládáme je do horkého oleje a po obou stranách osmažíme.

  • 3

    Pokládáme je na ubrousek, který odsaje přebytečný olej. Podáváme s různě upravenými bramborami a tatarskou omáčkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace