Vajíčková pomazánka s kapií a sterilovanou okurkou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 6 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Sůl dle chuti
  • Majonéza 150 g
  • Pepř mletý černý dle chuti
  • Sterilovaná kapie 50 g
  • Vejce 8 ks
  • Okurky 5-7 cm Znojmia 2 ks
  • Hořčice dijonská 2 lžičky
  • Řeřicha na ozdobu

Postup

  • 1

    Vejce vložíme do kastrolu se studenou vodou a uvaříme je natvrdo. Zchladíme je pod proudem studené vody, a když trochu vychladnou, oloupeme je.

  • 2

    Šest vajec nasekáme a vsypeme do misky. Přidáme majonézu, hořčici a nadrobno nakrájenou sterilovanou zeleninu. Pomazánku dochutíme solí a pepřem.

  • 3

    Zbylá vejce nakrájíme na plátky. Pomazánku mažeme na pečivo a zdobíme plátky vajíčka a sekanou řeřichou či jarní cibulkou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace