Vánoční slepované


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 200 g
  • Sůl 1 špetka
  • Máslo 90 g
  • Citronová kůra 1 dle potřeby
  • Prášek do pečiva 1 lžička
  • Cukr moučka 90 g
  • Vejce 1 ks
  • Citronová šťáva 1 lžička

Postup

  • 1

    Ze všech surovin zpracujeme těsto. Necháme ho v lednici odpočinout. Poté vyválíme plát, ze kterého vykrajume kytičky. Pečeme na pečícím papíru. Kousky slepujeme nejlépe rybízovým džemem. Poté obalujeme v cukru.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace