Vdolky s parádou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Droždí 0.5 ks
  • Mouka polohrubá 3 hrnky
  • Cukr moučka 4 lžíce
  • Žloutek 2 ks
  • Vanilka 1 ks
  • Smetana zakysaná 1 ks
  • Ovocná směs 1 dle potřeby
  • Mouka hladká 1 lžička
  • Sůl 1 špetka
  • Mléko 1 hrnek
  • Tuk 1 dle potřeby
  • Citronová kůra 1 dle chuti
  • Tvaroh 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    Do mísy nasypu polohrubou mouku,udělám důlek,přisypu hladkou mouku,cukr,droždí a zaliji teplým mlékem.Po chvíli přidám žloutky,vanilku,sůl,kůru a prohnětu v těsto.Nechám 30 minut kynout.Z těsta vyválím placku asi 7mm a vykrajuji vdolky,smažím na tuku z obou stran.Hotové potřu marmeládou,zdobím tvarohem a smetanou.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace