Velikonoční mafinky :)


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka hladká 150 g
  • Máslo 200 g
  • Vejce 4 ks
  • Cukr moučka 5 lžic
  • Sůl 1 špetka
  • Mléko 1 dle potřeby
  • Jahodový džem 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    Všechny uvedené ingredience smícháme dohromady v robotickém šlehači! Těstíčko musí být jemné a hladké. Případně přidáme mlíčko. Záleží na kvalitě vajíček a másla. Domácí jsou nejlepší. Formičky na mafinky si vystříkáme olejíčkem. A nalijeme těstíčko. Pečeme v troubě zhruba 15 - 20 minut při teplotě 180 stupňů. Po vyndání plníme jahůdkovým džemíkem. Ozdobíme cukrovou polevou!


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace