Velikonoční perníkové muffiny s překvapením


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 400 g
  • Mléko 250 ml
  • Švestková povidla slazená Hamé 1 ks
  • Cukr moučka 200 g
  • Kypřící prášek do perníku 1 ks
  • Olej slunečnicový 100 ml
  • Vejce 1 ks
  • Holandské kakao 2 lžíce
  • Mandlové nudličky 1 dle potřeby

Postup

  • 1

    Mouku, mléko, cukr, vejce, olej, kakao, prášek do perníku smícháme dohromady. Vezmeme si košíčky na muffiny a dáme do nich 2 lžíce těsta, na to dáme kávovou lžičku povidel a asi 1 lžíci těsta, tak aby formičky byly naplněny do 3/4. Posypeme mandlovými lupínky a pečeme v předehřáté troubě zhruba 20 minut na 180 stupňů.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace