Vepřové medailonky s hruškami a nivou


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Vepřová panenka 600 g
  • Hruška 2
  • Sůl
  • Smetana na šlehání 150 ml
  • Červená cibule 2
  • Olej olivový 3 lžíce
  • Pepř mletý černý
  • Sýr s modrou lísní 200 g

Postup

  • 1

    Vepřovou panenku nakrájíme na plátky. Cibuli a hrušky očistíme a nakrájíme na osminky. V pánvi na rozehřátém oleji osmahneme nejdříve cibuli. Pak přidáme hrušky a opékáme dalších 5 minut.

  • 2

    Medailonky lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme je do pánve k hruškám a prudce je opečeme z obou stran.

  • 3

    Opečené maso s hruškami a cibulí přendáme do zapékací misky. Zalijeme smetanou, posypeme nastrouhaným sýrem a vložíme do trouby. Zapékáme při 200 °C asi 10 minut.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace