Vepřové medailonky s paprikou a nektarinkami


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu


  • 0
  • 20 minut
  • 1 porce
  • Začátečník

Suroviny

  • Olej olivový 1 lžíce
  • Paprika žlutá 100 g
  • Arašídy solené 1 lžička
  • Rozinky světlé 1 lžička
  • Šťáva z limetky z poloviny kusu
  • Pepř drcený barevný dle chuti
  • Sůl dle potřeby
  • Nektarinky 100 g
  • Pomerančový džem 1 lžička
  • Med 1 lžička
  • Vepřová panenka 150 g

Postup

  • 1

    V hlubší pánvi rozpálíme olej a postupně na něm opečeme proužky papriky, nakrájenou nektarinku a arašídy. Pak přidáme rozinky a pomerančový džem rozmíchaný s medem a limetkovou šťávou. Směs lehce na pánvi 5 minut prohříváme, až se všechny chutě spojí. Výpek zředíme lžící vody.

  • 2

    Panenku nakrájíme na plátky 2-3 cm silné. Osolíme, opepříme a na teflonové pánvi opečeme po obou stranách. Medailonky podlijeme výpekem a podáváme s paprikovo-nektarinkovou směsí.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace