Vločkové lívanečky


Ostatním také chutná

Škola Foodstylingu

Novinky z magazínu



Suroviny

  • Mouka polohrubá 80 g
  • Cukr krupice 40 g
  • Mléko 100 ml
  • Vločky 50 g
  • Borůvkový džem 1 ks
  • Olej rostlinný 1 ks
  • Cukr vanilkový 1 ks
  • Vejce 1 ks
  • Kyška 250 ml
  • Šlehačka 1 ks

Postup

  • 1

    Vločky opražit na sucho.pak rozmixovat-nevadí když zbydou kousky.

    Všechny ingredience smíchat.Smažíme.

    Ozdobíme šlehačkou a borůvkovým džemem Hamé.


Nahrávám
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace